sábado, 14 de julio de 2012

Una entrada... diferent

Hola a tots!
Avui us volia parlar d'una obra de teatre, bueno, més haviat musical que vaig anar a veure fa un temps. El musical és: 40 EL MUSICAL.

Va sobre una colla d'amics, on hi ha amor, desamor, drama, humor... Tot barrejat amb un munt de cançons de "los 40 principales". Els personatges d'aquesta trama són:

 Joaquin: acava de sortir de la facultat, viu per la radio i des de la seva habitació porta un "radioblog" que parla sobre el seu entorn. Explica que passa entre els seus amics.
Mateo: germà gran den Joaquin, mai para quiet, esportista, aventurer... No asumeix molt les responsavilitats.
Sara: és la millor amiga den Joaquin, té una relació mab en Mateo. Amb en Joaquin sempre a tingut una complicitat especial. és alegre, sensible, inteligent, atractiva...
Alex (Alessandra): Té un germà, en David, que és tot el contrari d'ella. Ella és despreocupada, "heavy-grunge", fuma... És incapaç de comprometer-se en el amor, amb gran talent.
David: Germà de l'Alex, és obsesiu-compulsiu, hipocondraic, neuròtic... No menja en restaurants, només menja amb coberts, plats, gots que allí rentat ell mateix. Es passa 2:30arreglant-se aal lavabo al dia, ficant-se cremes, arreglant-se, depilant-se...
Arturo: Pare d'en David i l'Alex, un nou ric vividor de la seva fortuna, torna a la vida dels seus fills de cop i volta per quedar-s'hi a viure i recuperar el temps perdut.
Laura: Li agrada mantindre la gent a ratlla, sobre tot al seu novio, Chema, amb qui porta des dels 15 anys. És de les diuen: verge fins al matrimoni.
Chema: Becari en un bufet d'abogats, no li agrada la seva vida, tímit, formal... No sap portar ell la seva propia vida, a sobre viu sotmés a la pressió de la seva novia, Laura.

Jo si pogués la tornaria a veure ara mateix.
Mm!^^

No hay comentarios:

Publicar un comentario